Notariaat Meijer

Markt 6
4931 BS Geertruidenberg

 

Postbus 89

4930 AB Geertruidenberg
T (0162) 51 64 00
F (0162) 51 32 41
E info@notariaatmeijer.nl


 

 

Routebeschrijving

 

Klik hier voor de routebeschrijving

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Omliggende plaatsen Geertruidenberg

Raamsdonksveer

Raamsdonksveer is een plaats in de Nederlandse gemeente Geertruidenberg, provincie Noord-Brabant, aan de oostzijde van de Donge tegenover de stad Geertruidenberg. Het is een regionaal centrum van handel en industrie.

Raamsdonk

Raamsdonk is een dorp in de Noord-Brabantse gemeente Geertruidenberg. Het is het meest westelijk gelegen dorp van de Langstraat (Noord-Brabant).

 

Oosterhout

Oosterhout ligt tussen Breda en Tilburg. Nabijgelegen kernen zijn Oosteind, Dongen, Rijen, Teteringen, Dorst, Den Hout, Raamsdonksveer.

 

Made

Made is een dorp in de gemeente Drimmelen in de provincie Noord-Brabant.

 

Drimmelen

Drimmelen ligt vlakbij Geertruidenberg en de rivier Amer. Dichtstbijzijnde grote plaatsen zijn Oosterhout en Breda.

 

Hank

Hank is een dorp in de Nederlandse gemeente Werkendam. En ligt aan de rand van de Biesbosch. Hank ligt tussen Nieuwendijk en Raamsdonksveer.

 

Dussen

Dussen is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en maakt deel uit van de gemeente Werkendam.

 

Breda

De gemeente Breda telt momenteel ruim 170.000 inwoners. Sinds de gemeentelijke herindeling in 1997 behoren ook de kerkdorpen Ulvenhout, Bavel, Prinsenbeek en Teteringen tot Breda. Eerder waren in 1942 al de dorpen Princenhage en Ginneken aan Breda toegevoegd.

 

Dongen

De gemeente Dongen bestaat sinds 1 januari 1997 uit het grotere Dongen, het landelijk gelegen dorp 's Gravenmoer en de kleine groene kernen Vaart en Klein-Dongen.