Voorlopige koopakte is bindend

Mondelinge afspraken zijn doorgaans net zo bindend als schriftelijk vastgelegde overeenkomsten. Uitzondering is de koop van een huis. Daar hebt u als u een particuliere koper bent een schriftelijke koopovereenkomst voor nodig. Zonder dat is de koop niet geldig. Deze regel is ingevoerd om u, als (vaak onervaren) particuliere koper, voldoende duidelijkheid te geven en te beschermen tegen professionele partijen.

Lees hier over het verschil tussen koopakte en leveringsakte.


Web Portal voor clinten

 

Naar de login

 


Aanmelden gratis Notariskrant

 

Notaris Geertruidenberg

Ons notariskantoor is er voor . Gevestigd in Geertruidenberg maar ook met klanten in onder meer Raamsdonksveer, Raamsdonk, Oosterhout, Made, Drimmelen, Hank, Dussen, Breda en Dongen.

Heeft u een notaris nodig voor een testament, estate planning, onroerend goed of een nieuw op te richten stichting of bedrijf? Neem dan contact met ons op. Want naast deskundigheid bieden wij u maximale duidelijkheid, zowel in ons advies als in onze tarieven. Wij zijn er immers voor !

Wij nemen tijd voor u en staan u op professionele wijze bij. Gewoon omdat u de zaken goed geregeld wilt hebben: op de korte n op de lange termijn.


JKA Meijer